0
Kladionica

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT TIKET DANA: Kiša golova na prijateljskim mečevima, Radonjićev Bajern favorit protiv Albe

Objavljeno: 03.06.18 u 09:45

Drugi dan vikenda ne donosi mnogo mečeva na fudbalskim terenima, pa smo se odlučili za miks sa košarkom u cilju sklapanja dobitnog tiketa.

BRAZIL – HRVATSKA GG (2.05)

Megdan u Liverpulu je za „karioke“ bitan za uigravanje zbog meča protiv Srbije, a sastavi sa obe strane biće kombinovani zbog premora glavnih igrača, te su golovi su realna opcija.

ŠPANIJA – ŠVAJCARSKA GG (2.50)

Domaćin je jedan od kandidata za visok plasman u Rusiji i poznata je moć njihovog sastava, mada neće forsirati mnoge adute tako da mogu da se očekuju golovi u partiji bez mnogo taktičkih zadataka.

BAJERN – ALBA 1 (1.45)

Otvara se finalna serija u Minhenu, a put do trofeja je dug i potrebne su čak četiri pobede tako da domaćin predvođen trenerom Dejanom Radonjićem želi ‘brzu’ pobedu protiv rivala iz Berlina.

CIBONA – CEDEVITA 2 (1.55)

Još jedna pobeda i novi-stari šampion Hrvatske je Cedevita, koja večeras ima meč loptu i svakako ce izabranici Jure Zdovca učiniti sve da završe posao sa popularnim „vukovima“.

Ukupna kvota na tiketu je 11.51.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter