0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Za danas biramo egzotiku, Helsinki fiks dana

Objavljeno: 01.06.18 u 09:56

Pored suženog izbora mečeva pred viked, prvog dana juna pokušali smo da skockamo tiket sa favoritima koji su na potezu u šampionatima gde imaju apsolutni primat godinama u nazad.

ROPS – HJK 2 (1.65)

Lider i aktuelni šampion Helsinki pomera iz kola u kolo granicu pobedničkog niza, a jure nova tri boda na gostovanju koja im donose učvršćenje na prvom mestu i očekuje se uspeh.

JJK – HIFK 2 (2.05)

Bez obzira što je u drugom rangu tek početak sezone u Finskoj, gosti su u prednosti zbog bolje forme i pobeda im donosi ostanak na prvom mestu, mada domaćin želi beg sa „fenjeraške“ pozicije.

KORK – VOTEFORD 1 (1.70)

U Republici Irskoj se uveliko zahuktava borba za bodove i domaćin se nalazi u naletu, a pred svojim navijačima žele trijumf i svakako da su u prednosti u odnosu na rivala.

DINAMO (B) – SEPSI 3 + (1.70)

Megdan plej-auta nema rezultatski značaj za obe ekipe koje završavaju sezonu prema planu, tako da se očekuje otvoren meč sa golovima na obe strane.

Ukupna kvota na tiketu je 9.77.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter