4
U pripremi

FOTO: STARSPORT

VELIČKOVIĆ O INCIDENTU: Pokazao sam jednom momku da ne dira tamo gde se ne dira – nisam došao nikoga da ubijem

Objavljeno: 28.05.18 u 20:38

U prvoj polufinalnoj utakmici KLS Superlige, Crvena zvezda je ubedljivo savladala Partizan.

Crveno-bele tako još jedna pobeda deli od plasmana u finale domaćeg prvenstva.

– Nismo izdržali u planu, dogovoru. Utakmica teška, kao i svaki derbi. Bilo da je 20 ili jedan razlike – izgubio si. To se ovde ništa ne broji. Probaćemo pred našim navijačima da izjednačimo. Zahvalio bih protivnicima na fer igri. Mi smo se povukli, kiksnuli, dali su nam dosta laganih koševa, posebno u trećoj četvrtini gde smo imali stvari u svojim rukama. Razlika možda i nije realna. Za dva dana nas čeka nova utakmica, moramo da izvučemo pouke. Mnogi momci su mladi, moraju još da uče, kazao je Veličković.

Finiš utakmice obeležio je jedan incident u kojem je učesnik bio i kapiten Partizana. Ovo je još jedan u nizu ‘večitih derbija’ na kojem gnusne uvrede dobija Novica Veličković i to od navijača koji su smešteni blizu terena.

– Ja i kada uradim nešto, koncentrisan sam na stvari na terenu. Dođi, bodri, ne smeta mi kada navijaju protiv mene, ali ljudi manite se porodica i sličnih stvari, to je nešto najružnije što u sportu može da se desi. Pokazao samo jednom momku da ne dira tamo gde se ne dira, ja poštujem Zvezdu i bez Zvezde i Partizana ne bi bilo ovakvih utakmica u zemlji. Ja nisam pukao u trenutku, ali mi je zasmetalo što su mi vređali porodicu. Svakakvih nas ima, bodrimo svoj klub, ali ne mogu da ostanem imun na te stvari. Vređaj mene, ali nemoj da ideš predaleko. Nisam došao nikog da ubijem. Ja branim boje svog kluba.

0
0

4 Komentara

  1. Kao strasni navijač zvezde mogu da kažem da se slažem sa novicom i da navijačka scena ume da bude jako ružna. Bodri svoj klub, navijaj protiv tuđeg, al ne vredjaj. Svi smo ljudi, svi smo Srbi.

    0
    0
    Odgovori
    • Vidi se da si seljak na kvadrat. Kad budeš naučio da poštuješ druge onda možeš da se obratiš nekom kao što je Novica Veličković, a do tada sedi u svoj ćošak. Samo degeni i kreteni mogu da svoju naklonost nekom klubu pokazuju tako što MRZE neki drugi. Više mi je pun kurac kvazi navijača koji ne znaju da navijaju i bodre svoj klub nego samo da vređaju protivnički. Ako si Srbin Pravoslavac, znaćeš da ceniš i poštuješ druge, a ako nisi neka te tvoj verski vođa nauči.

      0
      0
      Odgovori
      • Ti si seljak na kvadrat lepo je kad grobari vredjaju igrace zvezde i njihove porodice i clanove uprave a kada to delije onda je sramota i trazi se nacin da se obracunaju sa njima prvo gledajte u svoje dvoriste pa onda komentarisite

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter