0
Odbojka

FOTO: FIVB

LIGA NACIJA: Brazilci maksimalni protiv Srbije u Kraljevu

Objavljeno: 25.05.18 u 22:00

Odbojkaška reprezentacija Srbije porazom je započela prvi vikend takmičenja u Ligi nacija, pošto su u Kraljevu poraženi od selekcije Brazila sa 3:0 ( 22:25,22:25, 24:26).

Izabranicima Nikole Grbića je za bolji rezultat protiv velkog rivala ipak nedostajalo više koncentracije u završniama setova, gde su greškama pogurali goste ka trijumfu.

„Orlovi“ su u trećem delu igre imali priliku da se vrate u meč pošto su imali set lotpu, ali su Brazilci ipak osvojili naredna tri poena i na kraju upisali maksimalnu pobedu.

Najefikasniji u redovima Srbije bio je Aleksandar Atanasijević sa 15 poena, Marko Ivović je dodao 11, a Srećko Lisinac 10 poena.

Kod od pobednika prednjačio je Valas sa 17 poena, dok je još jedini dvocifreni bio Maurisio Borges Almeida Silva sa 13 poena.

Srbija takmičenje u Ligi navija nastavlja već sutra kada će se od 19:00 časova sastati sa Nemačkom, dok ih u poslednjem kolu očekuje duel sa Italijanima.

U prvom meču dana Italija je bila bolja od Nemačke rezultatom 3:1 u setovima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter