0
Odbojka

FOTO: FIVB

LIGA NACIJA: Odbojkašice bolje od Tajlanda

Objavljeno: 22.05.18 u 13:12

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je Tajland sa 3:1 u setovima i tako pobedom otvorila drugi vikend u Ligi nacija, koji se igra u tajlandskom Makau.

Do trećeg trijumfa od početka takmičenja naša selekcija stigla je nakon ubedljivo osvojenog prvog seta, da bi Tajlanđanke u drugom pokazale da nisu bez kvaliteta, ali je Srbija stigla do 2:0.

U trećem setu opuštanje Srbije Tajland je iskoristio da sa 25:19 donese bar malo radosti domaćim navijačima dobivši ga 25:19, ali je naša selekcija u poslednjem delu igre zaigrala mnogo angažovanije, pa je istim rezultatom osvojila treći set i došla do pobede.

Odbojkašice Srbije će u drugom kolu, u sredu 23. maja od 11.30, igrati protiv Poljske, a dan kasnije od 14 časova protiv Kine.

Finalni turnir odigraće se od 27. juna do 1. jula u Nandjingu, a pored domaćina Kine nastupiće i pet najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter