0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Fiks dana stiže iz Helsinkija

Objavljeno: 22.05.18 u 10:13

Nastavlja se trka za bodove u šampionatima koji se igraju od marta do kraja novembra, a pojedini klubovi se bore i za primat u nacionalnim kupovima.

GORODEJA – ŠAHTJOR S. 2 (1.95)

Izgleda da je teško u Belorusiji uzeti „meru“ Bate Borisovu, a prošle sezone „rudari“ su bili blizu i nisu uspeli i sada imaju novu misiju da sa pobedom se priblize vrhu tabele.

PAIDE – TRANS NARVA 2 (1.75)

U Estoniji se polako bliži pola trke za bodove i početkom juna sledi skoro mesec dana pauze, pa klubovi jure što bolji plasman i očekuje se da gosti potvrde pobedom ulogu favorita.

HJK – INTER 1 (1.45)

Pomeren je meč za danas i ostaje bez dileme fiks dana pobeda domaćina koji polako hvata zalet sa ciljem da preuzme prvo mesto, a gosti u Helsinkiju nemaju velike šanse da izbegnu poraz.

ŠAMROK – ST. PATRIKS 3 + (2.10)

U mečevima u šampionatu Republike Irske desavaju se česta iznenađenja, a prema tradiciji golovi su zaštitni znak ovog takmičenja tako da su napadači na potezu.

Ukupna kvota na tiketu je 10.39.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter