0
U pripremi

FOTO: STARSPORT

ODUŠEVLJENI BOBO VIJERI: Ovako je legendarni italijanski napadač prokomentarisao sinoćnu partiju SMS-a (FOTO)

Objavljeno: 21.05.18 u 17:30

Legendarnom Kristijanu Vijeriju je tokom sinoćne utakmice na „Olimpiku“ između Lacija i njegovog bivšeg kluba Intera, posebno za oko zapao jedan igrač.

Sergej Milinković-Savić nije uspeo da pomogne „nebesko-plavima“ da na svom stadionu ostanu neporaženi i obezbede plasman u Ligu šampiona posle dugog niza godina, iako je u nekoliko navrata bio vrlo blizu pogotka.

Na kraju je Inter u uzubudljivoj završnici, velikim preokretom došao do trijumfa od 3:2 i tako se posle sedam godina vratio u najelitnije evropsko takmičenje, a „Olmpiko“ je ostao da u neverici i suzama čeka neku novu priliku za to.

Ipak i neuspeh Lacija nije uspeo da baci senku na novu sjajnu partiju srpskog reprezentativca, koja je prepoznata i od strane jednog od najboljih italijanskih napadača u novijoj fudbalskoj istoriji.

Kristijan Vijeri je posle utakmice komentarom na društvenoj mreži „Tviter“ jasno pokazao šta misli o partiji Milinković-Savića, koji će tokom letnjeg prelaznog roka biti jedan od najtraženijih igrača „starog kontinenta“.

-Sinoć sam video fudbalera – Milinković-Savić-, kratko ali jasno je poručio popularni Bobo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter