0
Odbojka

ODBOJKAŠICE SRBIJE PORUČILE: Moramo i možemo bolje, umor je glavni uzrok poraza (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.18 u 10:45

Reprezentativke Srbije u odbojci naglasile su da je umor glavni razlog poraza od Brazila i ocenile da njihova ekipa mora i može bolje.

„Osetio se umor. Dugo smo putovale i igrale dve utakmice do ove. Zadovoljne smo kako smo igrale prve dve jer smo se skoro skupile. Nadam se da ćemo iz tunira u turnir igrati sve bolje“, rekla je Ana Bjelica posle utakmice u brazilskom gradu Barueri.

Srpske odbojkašice su poražene od Brazila sa 3:1 u trećem kolu prvog vikenda Lige nacija, posle pobede u prve dve utakmice nad Japanom i Nemačkom.

„Brazil je pokazao da je trenutno bolja ekipa od nas. Moramo da dovedemo igru na maksimalni nivo po čemu je zaista prepoznatljiva reprezentacija Srbije“, kazala je Bojana Milenković.

Ana Antonijević je navela da je Srbija morala mnogo bolje.

„Bile smo na nivou u prvom setu i do polovine drugog smo igrale dobro, a onda je stigao umor. Morale smo mnogo bolje“, rekla je Antonijević.

Trener Branko Kovačević, koji je vodio ekipu umesto selektora Zorana Terzića, kazao je da je Srbija parirala Brazilu dok je imala svežinu.

„Dok smo imali snagu i svežino, vrlo ravnopravno smo se nosili sa Brazilom, protiv koga je uvek teško igrati, a pogotovo pred njihovom publikom. Utisci su pozitivni, možemo da budemo zadovoljni rezultatom i kako smo izgledali ovde. Ostaje žal jer smo mogli više“, kazao je Kovačević.

Reprezentacija Srbije će naredne utakmice u Ligi nacija igrati od 22. do 24. maja, a protivnici će biti Tajland, Poljska i Kina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter