0
Atletika

ŠAMPIONKA EVROPE ZA JUNIORKE HVATA ZALET ZA BERLIN: Milica Gradašević postavila lični rekord

Objavljeno: 16.05.18 u 13:13

Srpska atletičarka Milica Gardašević prethodnog vikenda otvorila je takmičarsku sezonu ličnim rekordom iz skraćenog zaleta. Ona je skakala udalj van konkurencije na mitingu mlađih juniora u Beogradu i iz zaleta od samo 12 koraka skočila 6.20 metara (prethodno najbolji rezultat 6.13m).

Ovo potvrđuje njenu odličnu formu koja najavljuje veoma uspešnu sezonu juniorske prvakinje Evrope u skoku udalj.

Pripreme su protekle dobro, onako kako smo i planirali. Uostalom, i prvo takmičenje ove sezone to potvrdjuje. U subotu skačem u Plovdivu, iz zaleta od 14 koraka, te se nadam što boljem rezultatu s obzirom na to da planiram da skačem iz punog zaleta sledeći vikend. Normu za Prvenstvo Evrope u Berlinu i dalje nemam, nadam se da ću je ispuniti na nekom od narednih takmičenja, rekla je Milica Gardašević.

Nakon Mitinga u Plovdivu, ove subote 19.maja i Mitinga u Slovenskoj Bistrici 26.maja 2018.godine očekuje je mladje seniorsko Prvenstvo Mediterana u Jesolu u Italiji, a potom i Mediteranske igre u španskoj Taragoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter