0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Izbor sužen, pribegli smo ‘mešavini’

Objavljeno: 16.05.18 u 10:07

Sužen izbor mečeva često predstavlja mali problem za uspešno sastavljanje tiketa, tako da smo danas pribegli mešanju raznih takmičenja širom sveta.

ŠANGAJ – KAŠIMA 1 (2.00)

Kinezi će pokušati da pobedom dođu do sledeće runde Lige šampiona Azije, a namerili su se na dobrog rivala i moraju da budu veoma oprezini u svojim planovima.

AEK LARNAKA – APOLON 2 (1.95)

Uslovni gost pošto se igra na neutralnom terenu u Nikoziji želi da posle izgubljene titule koja im je izmakla u finišu sezone odradi uspešno finale Kupa i osvoje trofej.

OPAVA – PRIBRAN 1 (2.00)

Oba tima su izborila povratak u elitu i u derbiju za prvo mesto domaćin hoće da ostavri uspeh i tako pecatiraju uspešnu sezonu, ali neće imati ni malo lak posao pored blage uloge favorita.

VEJLE – FREDERICIJA 1 (1.55)

Domacun je lider i potrebno je da zadrži poziciju sa koje se vraća na elitnu scenu u Danskoj, a gosti su na sredini tabele bez rezultatskog imperativa, što je često mač sa dve oštrice.

Ukupna kvota na tiketu je 12.09.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter