0
U pripremi

KRAJ POSLE SVETSKOG PRVENSTVA: Inijesta završava reprezentativnu karijeru

Objavljeno: 15.05.18 u 20:59

Reprezentativac Španije i fudbaler Barselone Andres Inijesta rekao je danas da će najverovatnije završiti s nastupima za nacionalnu selekciju posle predstojećeg Svetskog prvenstva u Rusiji.

Ništa čudno se neće dogoditi, predstojeće Svetsko prvenstvo će biti moje poslednje učešće sa Španijom, rekao je Inijesta za radio „Onda Sero“ (Onda Cero).

Ovaj 34-godišnji vezista je u finalu Mundijala 2010. godine postigao pobedonosni gol za Španiju, a takodje je bio i jedan od ključnih igrača na Evropskim prvenstvima 2008. i 2012.

On je prethodnog meseca izjvaio da će na kraju sezone napustiti Barselonu posle 16 godina. Njegov poslednju meč za katalonski klub biće u nedelju na stadionu Kamp nou protiv Real Sosijedada.

– Posle ove sezone sve će biti mnogo drugačije. Da sam odlučio da ostanem u Barselone, želeo bih da nastavim da igram i za nacionalni tim, rekao je on.

Inijesta je dodao da će pre Mundijala u Rusiji saopštiti u kom klubu će nastaviti karijeri, nagovestivši da to neće biti neki drugi tim iz Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter