0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Bogat dan u sred nedelje, ovo su kladioničarski predlozi dana

Objavljeno: 09.05.18 u 11:35

Svaki meč u finišu trke ima značaj kao i okršaji u nacionalnim Kupovima, a pojedine ekipe jure poslednji voz da ostanu na sceni mada večeras ima okrsaja i bez rezultatskog imperativa.

SEVILJA – REAL MADRID 3-5 GOLOVA (1.70)

Izgleda da se gosti posle remija u derbiju sa Barselonom polako okreću finalu Lige šampiona i bez Ronalda i verovatno jos pojedinih ‘zvezda’ doćiće da se nadmeću sa domacinom bez rezultatskog imperativa.

LESTER – ARSENAL 2 (1.85)

Misija Arsena Vengera se polako bliži kraju na klupi ‘tobdzija’ koji su se raspucali protiv Barnlija i uspon žele da potvrde sa novom pobedom na strani pred vikend i spuštanje zavese za ovu sezonu Premijer lige.

KAIRAT – ORDEBASI 1 (1.50)

Ekipa iz Almatija je preuzela lidersku poziciju na tabeli i danas se očekuje pun pogodak na domaćem terenu, a rival nije u dobroj formi i sve sem upisivanja tri boda je veliko iznenađenje.

PARTIZAN – ČUKARIČKI GG (2.10)

U Humskoj sledi žestok komšijski duel u kojem je ulog plasman u finale Kupa Srbije, a pošto se očekuje otvorena partija bar po gol na obe strane je realna opcija.

Ukupna kvota na tiketu je 9.90.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter