0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na Džonbuka, ali i Sautempton

Objavljeno: 08.05.18 u 10:55

Uspeli smo juče da skockamo dobitan tiket i pored minimalnog izbora utakmica, a pokušaćemo da nastavimo uspešan niz i sa današnjim predlozima.

SVONSI – SAUTEMPTON 2 (2.40)

Direktan okršaj za opstanak u ‘eliti’ sledi u Velsu u kojem zbog bolje forme gosti su u blagoj prednosti, ali „labudovi“ se svakako neće lako predati mada se očekuje od našeg Dušana Tadića i saigrača pogodak u centar.

BURIRAM – DŽONBUK 2 (1.65)

Polako sledi rasplet u Ligi šampiona Azije, a gosti iz Južne Koreje su došli na Tajland sa pobedničkim ambicijama i imaju ulogu favorita u oba meča sa ekipom trenera Boška Bandovića.

ALAŠKERT – BANATS 1 (1.60)

Domaćin nema pravo na ‘kiks’ danas ukoliko zeli da ostane u trci sa Širakom za titulu, a poslednjih nekoliko nedelja se nalaze u dobroj formi i uspon bi trebalo da potvrde sa nova tri boda.

MUSKRON – LIRS 3 + (1.55)

U megdanu bez rezultatskog značaja gde treneri probaju i igrače sa manjom minutažom realno su golovi na obe strane prava preporuka i sledi nastavak efikasnih mečeva u grupi za plasman u Evropu.

Ukupna kvota na tiketu je 9.82.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter