1
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Nova nedelja, nova uzbuđenja

Objavljeno: 07.05.18 u 10:38

Preostalo je posle uzbudljivog vikenda još nekoliko veoma intresantnih mečeva, a pojedini nisu bitni za krajni rasplet na tabeli u finišu takmičenja.

LEGANES – LEVANTE 3 + (2.05)

Ovaj megdan je samo prestiž za oba kluba koja su ispunila zacrtani plan obezbeđivanjem opstanka, a međusobni duel treba da donese golove na obe strane za uživanje navijača.

DNJEPAR – BATE BORISOV 2 (1.35)

Izgleda da i ove sezone nema za šampiona Belorusije ozbiljnih prepreka na putu do nove titule, a od starta sezone lagano pobeđuju i svakako da se očekuje da upišu novi trijumf.

ETAR – PIRIN 1 (1.70)

U baražu za opstanak prvoligaš ima svakako prednost na domaćem terenu, a čini se da je i kvalitet na strani ekipe koja je nastupala u elitnom rangu i sledi misija da se stekne prednost pred revanš.

SLOVENIJA 17 – PORTUGAL 17 2 (1.60)

U Engleskoj se održava kadetski šampionat Evrope na kojem je na redu drugo kolo, a naslednici Kristijana Ronalda treba da ostvare pobedu i približe se plasmanu u drugi krug.

Ukupna kvota na tiketu je 7.52.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter