0
Ostali sportovi

PAŽNJA, PAŽNJA: Srpski sportista trenutno drugi na prestižnom izboru u Nemačkoj – glasajte! (LINK)

Objavljeno: 06.05.18 u 18:33

Nemački sajt sport-lavit.de napravio je jednu sjajnu akciju u kojoj pravo na učešće imaju profesionalni sportisti.

Nebitno kojim se sportom bavili, bitno je samo da su posvećeni onome što rade.

Dakle pomenuti sajt organizovao je glasanje za odabir najboljih, a među sportistima koji su se našli u konkurenciji jeste i Aleksandar Terzić, srpski MMA borac. Terzić je vlasnik pojasa nemačke organizacije ‘Pro liga’ i afirmisan je borac u ovoj državi, što govori i trenutno druga pozicija koju zauzima na glasanju.

Glasanje traje do 30. juna ove godine, a sportista sa najvećim brojem glasova kao nagradu dobija stipendiju, odnosno sponzorstvo pomenute nemačke kompanije u olakšavanju bavljenja određenim sportom.

Sve što je potrebno da biste glasali za Terzića jeste da nakon klika na OVAJ LINK, kliknete i na označeni deo sa natpisom ‘Jetzt Voten’ nakon čega će se vaš glas uračunati. Važno je pomenuti da Svakoga dana možete glasati.

Aleksandar Terzić je inače član jednog od najboljih domaćih MMA klubova, Car Dušan Silni, a u profesionalnoj karijeri ostvario je šest pobeda i samo jedan poraz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter