0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi na stadionu ‘Rajko Mitić’, ‘kec’ dana u Moskvi

Objavljeno: 05.05.18 u 10:07

Velika ponuda je danas u kladionicama širom sveta, a evo koja vam četiri meča savetuje HotSport, poslušajte nas.

CRVENA ZVEZDA – SPARTAK SUBOTICA GG3+ (1.95)

Dva tima koja će gard danas zaboraviti da podignu. Crvena zvezda će na teren izaći sa mladim i talentovanim timom željnim dokazivanja, sa druge strane Spartaku se otvara šansa da najzad pobedi na stadionu ‘Rajko Mitić’. Očekujemo golove sa obe strane.

SPARTAK MOSKVA – ROSTOV 1 (1.50)

Spartaku bi sve moglo danas da se otvori. Lider prvenstva Lokomotiva ima četiri boda više, ali i meč sa Zenitom danas. Sa druge strane Spartak igra protiv Rostova koji se bori za opstanak, ali ima lepu prednost u poslednja dva kola u odnosu na davljenike. Moskovljani ne smeju da se igraju, gore je šansa u borbi za titulu, a dole vrebaju CSKA, Zenit i Krasnodar.

KATOLIKA – HUAČIPATO 1 (1.70)

Domaćin juri titulu prvaka, a da bi do nje stigao mora da pobeđuje na svom terenu, pogotovo timove iz donjeg dela tabele kakav je Haučipato. Sve sem pobede domaćina bilo bi veliko iznenađenje. Ako ne volite da igrate ‘znak’, dva gola domaćina su sigurica.

SIGMA – BOHEMIANS TIM 1 2+ (1.80)

U Češkoj su ostala četiri meča do kraja prvenstva, titule je rešena, ali borba za drugo mesto u kvalfikacijama za Ligu šampiona nije. Trkaju se Slavija i Sigma. Tim iz Praga ima dva boda više, ali ovog vikenda derbi sa Plzenom, sa druge strane Sigma igra protiv nezainteresovanog Bohemijansa koji ne može ni gore ni dole. Dva gola domaćina, za mir u kući i san o Ligi šampiona.

Ukupna kvota je 8,95

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter