0
Odbojka

FOTO: STARSPORT

NOVI POSAO: Ljubomir Travica selektor odbojkaša Makedonije

Objavljeno: 02.05.18 u 12:54

Srpski trener Ljubomir Travica od danas je selektor odbojkaške reprezentacije Makedonije.

– Jedno od napoznatijjih trenerskih imena u svetu Ljubomir Travica predvodiće mušku seniorsku reprezentaciju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i Evropsku ligu. Nadamo se istorijskom uspehu – objavila je Odbojkaška federacija Makedonije na Fejsbuku.

Makedonske odbojkaše u avgustu očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, u grupi s Mađarskom, Ukrajinom i Švajcarskom.

U Odbojkaškoj federaciji se, prema sportskim medijima, nadaju i da bi makedonski odbojkaši mogli da konačno, posle dva uzastopna druga mesta, osvoje i zlatnu medalju na završnom turniru Evropske lige, u Skoplju 15. i 16. juna.

Travica, iskusni trener, dolazi na mesto Dragutina Baltića. Travica je vodio više timova u Italiji, zatim grčki Olimpijakos, poljski Aseko i zagrebačku Mladost.

Travica je od 2003. do 2006. godine bi selektor reprezentacije Srbije i Crne Gore, sa kojom je osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu 2005, kao i srebro i bronzu u Svetskoj ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter