0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Ulazimo u sam finiš sezone, očekujemo golove

Objavljeno: 30.04.18 u 09:34

Favoriti se nisu proslavili drugog dana vikenda, a Napoli se porazom u Firenci oprostio od titule. Danas su pred nama zanimljive predstave koje bi trebalo da obiluju golovima.

TOTENHEM – VOTFORD 3-5 GOLOVA (1.70)

Sudar komšija treba da bude veoma intresantan i obe ekipe su prilično rasterećene, mada gostima treba bod ili dva do kraja sezone da se osiguraju, ali će se igrati otvoreno.

BETIS – MALAGA 3 + (1.85)

Domaćin je ostvario sjajnu seriju pobeda i došao na korak da obezbedi mesto u Evropi, a večeras jure još jedan uspeh protiv rivala koji je ispao iz elite pre nekoliko kola i dolaze otvorenog garda.

PAFOS – ALKI 3 + (1.60)

Na Kipru se bliži završnica trke za bodove, ali tamošnji klubovi neće odustati od tradicije da igraju efikasne mečeve sa dosta golova sto se očekuje i od ovog megdana.

ETAR – LOKOMOTIVA (P) 1 (1.90)

U komšiluku je neorikosnoven godinama u nazad Ludogorec, a u borbi za opstanak domaćinu gori pod nogama i po svaku cenu juriće pobedu.

Ukupna kvota na tiketu je 9.56.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter