0
Ostali sportovi

FOTO: HOTSPORT

AHILEJ = PORODICA: Kolege borci ili braća? Negucić sa tribina ‘doleteo’ u ring nakon pada Marka Radakovića (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.18 u 18:54

Borci jednog od najboljih domaćih MMA klubova na delu su pokazali da ovaj sport nije samo posao.

U meču večeri na Megdanu je poraz pretrpeo jedan od najboljih domaćih boraca u svojoj kategoriji, Marko Radaković, nokautom u trećoj rundi. Dominirao je ‘Headhunter’ tokom prve dve runde i imao pobedu u džepu, ali je umor uzeo svoje, te je bilo jasno da će srpski borac teško izdržati do kraja.

Pod naletima nekoliko udaraca, iako ih je u meču zadao dosta više, Radaković je završio na podu. Sudija je prekinuo borbu, a prvi koji su utrčali u ring bili su treneri i kolege srpskog borca iz kluba ‘Ahilej’.

Među njima su bili Ivan Icko Đorđević i Igor Krstić, treneri kluba, kao i borci Vaso Bakočević i Aleksandar Džoker Ilić. Publiku je oduševio jedan od najperspektivnijih domaćih boraca, Stefan Negucić, koji je skočio sa tribine dvorane Spens, preskočio zaštitnu ogradu koja je stajala pred ringom i pritrčao u pomoć Radakoviću.

Prema informacijama do kojih je došao HotSport, nakon ovog poraza Radaković se oseća dobro i nakon ukazane pomoći ustanovljeno je da neće biti većih posledica po ovog momka.

(Izvor: YouTube/KNOCKOUT!)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter