0
Ostali sportovi

FOTO: HOTSPORT.RS

STEFAN NEGUCIĆ ZA HOTSPORT: Jedan od najboljih domaćih boraca otkrio kada je njegov sledeći meč – a potom borba u Las Vegasu! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 24.04.18 u 19:22

Ukoliko pogledamo nekoliko najdominantnijih mladih boraca MMA sporta, svesni smo da on ima svetlu budućnost u Srbiji.

Definitivno član te ‘grupe’ jeste Stefan Negućić, borac kluba Ahilej koji je trenutno jedan od najboljih srpskih boraca.

Negucić je rođen 1994. godine i nakon blistave amaterske karijere, pre dve godine je zaplovio u profesionalnu gde još uvek ne zna za poraz. Šta više, jedino je Miloš Janičić uspeo da ‘preživi’ prvu rundu protiv Negucića koji je nokautirao sve dosadašnje rivale u svojoj karijeri.

Sledeću borbu će popularni ‘Stefi sto posto’ imati 3. juna u Štark areni na događaju organizacije CFL, posle čega najverovatnije odlazi u Las Vegas na promociju FFC organizacije koju je ‘osvojio’ pobedom nad Vladimirom Prodanovićem na prošlom Megdanu, u borbi večeri.

– Nisam se borio od prošlog Megdana jer sam imao jednu blažu povredu ramena, tačnije i u taj meč sam ušao povređen. Nisam mogao lepo da pomeram ruku pa sam morao da primim nekoliko blokada kako bih uopšte radio meč, rekao je za HotSport Stefan Negucić.

Negucić je prokomentarisao i borbu sa Prodanovićem koja je svakako obeležila Megdan 2. Borac Ahileja je nokautirao Vladimira Prodanovića u prvoj rundi i tako došao do veoma bitne pobede u svojoj karijeri.

FOTO: HOTSPORT.RS

– To je bio jedan zaista poseban meč u mojoj karijeri, i Vlada i ja smo imali veliki motiv da uđemo u ring i ostvarimo pobedu. Obojica smo želeli da preko pobede na ovom događaju karijeru nastavimo u FFC organizaciji, jer je pobednik te borbe imao trasiran put do meča na FFC-u u Las Vegasu. Vlada je moj prijatelj, znamo se dugo, sa takmičenja, sve je ostalo u najboljem redu i nakon meča.

Koliko je pobeda nad Prodanovićem bitna govori i podatak da bi jednu od sledećih borbi Stefan Negucić trebalo da radi u Sjedinjenim Američkim Državama, i to Las Vegasu.

– Meč u Vegasu bi trebalo da se realizuje u septembru, još uvek ništa nije sigurno i zvanično ali bi trebalo da se odigra tada, otkrio je Negucić za HotSport.

Mladi borac je potom za naše čitaoce i podelio informaciju o njegovom sledećem meču:

– CFL radim 3. juna, definitivno. Čekam i da to postane zvanično još oko protivnika i svih informacija, tada će sve biti poznato.

FOTO: HOTSPORT.RS

Popularni ‘Stefi sto posto’ je prepričao i jednu scenu koju nije doživelo mnogo boraca i sportist inače sa ovih prostora, a tiče se filma reditelja Danila Bećkovića – ‘Jesen samuraja’.

– Džoker Ilić i ja samo prihvatili ponudu da se pojavilo u filmu ‘Jesen samuraja’ uzeći u obir MMA tematiku kojom se bavio film. Očekivali smo da ćemo raditi scenu borbe, međutim kada se film snimio i krenuo po bioskopima, bili smo samo na momenat u kadru. Akcenat filma je bio na cigaretama, alkoholu i ilegalnim tučama što je pogrešna slika MMA sporta u Srbiji. Nijer realna, toga ovde nema. Zato mi se taj film nije dopao.

Ovo je samo deo razgovora sa Stefanom Negucićem, možete pogledati i ceo intervju sa perspektivnim srpskim MMA borcem:

(Izvor: YouTube/KNOCKOUT!)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter