0
Intervju

FOTO: CDS

‘HEADHUNTER’ RADAKOVIĆ ZA HOTSPORT: Moj rival na Megdanu ima odličan skor, ali se još uvek nije borio sa nekim poput mene

Objavljeno: 23.04.18 u 19:23

Karte za Megdan 3 su gotovo već rasprodate, a na tom događaju meč večeri biće između srpskog i crnogorskog borca.

Radi se o Marku Radakoviću i Milošu Janičiću koji će se boriti po prvi put.

U velikom naletu su oba borca, a pogotovo kada je reč o srpskom ‘Headhunter-u’ koji je nedavno došao do svog prvog pojasa u karijeri, na događaju Pro lige u Karlsrueu. Protekle nedelje je za naš portal o ovoj borbi govorio Miloš Janičić, a sada je i Radaković koji je otrkio da je presrećan što će novosadski Spens 26. aprila biti pun.

Kako su protekle pripreme i da li si spreman za meč?

– Pripreme za meč su protekle odlično i bez povreda, što je u ovom trenutku veoma bitno jer mi je ovo treća borba u dva meseca. Dolazim sto posto spreman i očekujem pobedu.

Kako ti se čini protivnik i da li si analizirao njegove borbe?

– Protivnika sam analizirao sa svojim timom i to uvek pomaže prilikom sastavljanja taktike i ‘gejmplana’ za meč, u svakom slučaju mislim da imam puno veći arsenal oružja nego on, i da će to biti presudno u ovom meču.

Skoro si osvojio prvi pojas, da li ti je to dodatni motiv za pobedu?

– Da, pre skoro mesec dana sam osvojio svoj prvi šampionski pojas, i to me itekako motiviše za dalji rad ka osvajanju pojasa neke top evropske ili svetske organizacije. Ovaj meč je samo jedan stepenik na tom putu, koji ću preskočiti.

Radićeš meč večeri u punom Spensu, da li ti to stvara određeni pritisak?

– Ne, čak mi je drago što će Spens biti prepun, jer će tu biti puno ljudi koji mene podržavaju, koji su mi dodatna motivacija u ovoj borbi.

Kako komentarišeš izjavu tvog rivala za naš portal da tvoj pojas ‘nema vrednost’ i ‘da imaš nerealnu sliku o MMA’?

– To su smešne izjave, poprilično dugo sam u ovom sportu i smatram sebe jako realnim čovekom, tako da ja ipak mislim da sam dovoljno kompetentan i da je moja slika itekako realna.

Vaš skor je identičan, da li je ovo prekretnica kako u tvojoj tako i njegovoj karijeri?

– Jeste, to je momak sa odličnim skorom od osam pobeda i dva poraza, što mene dodatno motiviše. Opet, smatram da se još uvek nije sreo sa protivnikom poput mene, i da je pogrešno vođen na krilima nekih pobeda koje je ostvario nad borcima koji nisu bili konkurentni jer mislim da je ovo za tako mladog momka u ovom trenutku isuviše jak meč. Činjenica je da sam sad možda u životnoj formi i da sam se popeo na sam vrh regiona u ovoj kategoriji i planiram još dugo da se tu zadržim.

Kako ti se čine ostale borbe i da li bi neku posebno istakao, kao zanimljivu?

– Od ostalih borbi me najvise zanimaju borbe mojih prijatelja i saboraca, Vasa Bakočevića, Aleksandra Ilića, Aleksandra Jankovića i Nemanje Miloševića. Smatram da imaju kvalitetne protivnike koji će dati dobre mečeve, ali ipak mislim da će u svakoj borbi vaga prevagnuti na našu stranu. Još jedan meč mi je bio izuzetno interesantan, to je borba između Nikole Todorovića i Hasana Halijeva, ali je Rus nažalost otkazao meč zbog povrede.

Koja je tvoja poruka našim čitaocima i svim tvojim pratiocima?

– Čuo sam da je Spens skoro rasprodat pa bih se zahvalio svima koji su kupili kartu i time podržali sve nas. A ja dolazim rešen da pobedim ovaj meč, i nadam se da će publika uživati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter