0
Ostali sportovi

FOTO: NIKOLA TADIĆ

SJAJAN GEST: Borac iz Republike Srpske potpuno besplatno vodi navijače na borilački događaj godine u Novom Sadu

Objavljeno: 20.04.18 u 10:57

Interesovanje će sasvim sigurno biti veliko.

Tako je bilo i na prošlom ‘Megdanu’ u Novom Sadu gde je Čedo Pantić takođe imao veliku podršku.

Jedan od najboljih domaćih K1 boraca, Čedo TDI Pantić, sledećeg četvrtka će biti učesnik trećeg događaja Megdan organizacije u Novom Sadu. On će u Spensu rukavice ukrstiti sa takođe domaćim borcem, Novakom Radulovićem koji je u prethodnom okršaju ova dva borca bio uspešniji.

Međutim, Radulović će ovoga puta sem Pantića morati da se bori i sa velikim brojem navijača momka iz Republike Srpske. Naime, na svojim društvenim mrežama je Čedo Pantić najavio da će svi zainteresovani ljubitelji borilačkog sporta moći da potpuno besplatno prisustvuju Megdan 3 predstavi 26. aprila.

Jedini uslov koji je potrebno da ispunjavaju jeste da žive u Republici Srpskoj da bi dobili besplatan prevoz i ulaznicu.

– Ko god ima želju da gleda moju borbu 26. aprila nek mi se javi u inboks. Biće organizovan besplanat prevoz i besplatne ulaznice. Napišite ime, prezime i datum rođenja u poruci. Ovo važi samo za ljude iz Republike Srpske (Banja Luka, Modriča, Zvornik i Milići). Borba je za pojas i borim se protiv momka od koga sam izgubio. Ko god bude išao da gleda neće se pokajati, napisao je Pantić na svom Fejsbuk profilu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter