0
Kladionica

Zagrevanje je za vikend, a HotSport će pokušati da vam pomogne da napravite neke pare za subotu i nedelju kada je izbor mnogo veći.

HOTSPORT TIKET DANA: Dvojka i iznenađenje na krovu, Fulam daje – ali i prima gol

Objavljeno: 20.04.18 u 09:56

Zagrevanje je za vikend, a HotSport će pokušati da vam pomogne da napravite neke pare za subotu i nedelju kada je izbor mnogo veći.

MILVOL – FULAM GG (1.65)

Derbi Čempionšipa, Milvol se bori za ulazak u plej-of, dok sa druge strane Fulam gleda ka direktnom plasmanu u Premijer ligu. Nezahvalno je davati bilo kakve prognoze sem da će oba tima dati bar po gol.

SPARTA PRAG – JABLONEC T1 2+ (1.77)

Sparta ima najjači tim u Češkoj, najvećim rivalima Plzenu i Slaviji su lagano dali po dva gol, pa što ne bi i Jablonecu. Ulog je Evropa sledeće sezone.

VOŽDOVAC – NAPREDAK 2 (3.35)

Nekako kad se pogledaju izjave koje stižu sa krova Tržnog centra izgledaju kao da su se ‘zmajevi’ zadovoljili učešćem u plej-ofu Superlige Srbije. Sa druge strane Napredak ima evropske ambicije, te ne bi čudilo da se prekine niz od tri vezane pobede Voždovca u međusobnim duelima.

KORDOBA – SEVILJA B 1 (1.50)

Duel dva davljenika u kome je ‘kec’ apsolutni favorit. Tačnije od Kordobe se opstanak očekuje, dobar je to sastav. Drugi tim Sevilje je već prežaljen.

Ukupna kvota je 14,67.​

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter