0
Atletika

FOTO: NEDA MOJSILOVIĆ

TRAIL RACE KOPAONIK: Spoji se sa prirodom, poseti Kopaonik i uživaj u čarima tradicionalne manifestacije (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.18 u 20:12

Trčanje je zabava. Trčanje je trening. Trčanje je strast!

U kojoj god rečenici da ste se pronašli, 28. jul je dan za vas, jer će se upravo tada odvijati, sada već tradicionalna manifestacija, Trail race Kopaonik 2018.

Kao i svaki pravi trkač, tako i mi pomeramo granice iz godine u godinu. Prethodne je učestvovalo više od 400 takmičara, a ove želimo da lestvicu pomerimo još više!

Bilo da želite da se zabavite, testirate svoje mogućnosti ili oborite sopstveni rekord – svako može da pronađe nešto za sebe: 7k Kopaonika, 15k Kopaonika, trku parova ili biznis trku. Takođe, tu je Trail race Kids, trka za najmlađe, podeljena na kategorije za decu od 2 do 12 godina.

FOTO: IVAN MILADINOVIĆ

U slučaju da i niste preveliki fan trčanja, uvek ima razloga da dođete na Kop. Manifestacija traje 3 dana, a naše sportsko udruženje „Na sve strane“ organizuje i MTB maraton Tri strane Kopaonika za sve ljubitelje biciklizma 29. jula, a za slučaj da želite samo da uživate u Kopaoniku, tu su organizovani besplatni izleti.

Neće vas samo trčanje ostaviti bez daha, već i divni planinski predeli kao što su najviši vrh Kopaonika – Pančićev vrh, Gobeljska padina, Crvene Bare, Nebeske stolice, vodopad Jelovarnik, Gejzir, Metođe, Markove stene, Bele stene, Treska i mnogi drugi predivni lokaliteti.

FOTO: NEMANJA MIŠČEVIĆ

Nakon rekreacije sledi opuštanje – druženje u expo zoni, neodoljivi pasta party i večernje đuskanje uz dobru muziku!

Prijavu za trku možete izvršiti klikom OVDE, dok se OVDE nalazi više informacija. Ukoliko želite da sa nekim porazgovarate o svemu gore navedenom, info centar koji je vama na usluzi nalazi se ispred prijavnog centra za Beogradski maraton u Domu omladine Beograda i radi ovog četvrtka i petka od 10 do 20 časova, dok će biti i na finišu Beogradskog maratona.

(Izvor: YouTube/SU Na Sve Strane)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter