Ponos Risna i Crne Gore, za 28 godina odradio je 49 borbi i još puno ih ima u planu – a sledeća je na Megdanu.

Komentatori na borilačkim priredbama na kojima Bakočević učestvuje znaju da kažu da se radi o momku kojeg ili volite ili ne volite, kao i da nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Mi to potvrđujemo, ali moramo da dodamo jednu činjenicu – a to je da je više onih prvih koji obožavaju sve ono što u ringu i van njega radi Vaso Bakočević.


Reč je o jednom borcu moderne generacije koji ponašanjem podseća na najveće zvezde UFC organizacije, zbog čega i prvenstveno ima izuzetno veliku bazu navijača. To se ne vidi samo na njegovim borbama, već i na društvenim mrežama gde je na Instagramu za samo godinu i po dana skupio skoro 50.000 pratilaca i po tome je jedinstven na ovim prostorima.

Sa Bakočevićem smo razgovarali na mnogo tema i on je još jedan u nizu MMA boraca koji je razgovarao za HotSport nakon Aleksandra Ilića, Marka Radakovića, Bojana Veličkovića, Darka Stošića i Miloša Janičića. Međutim, po prvi put na HotSportu možete pogledati i video intervju sa jednim MMA borcem.

– Pobeda je najbitnija, ali ja bukvalno ulazim u ovaj meč da povredim tog čoveka. Želim bukvalno da ga ubijem, a ako budem imao priliku – to ću i da uradim, veoma žustro je sa pričom krenuo najpoznatiji domaći borac.

FOTO: HOTSPORT

Bakočević je dao i jednu ekskluzivu HotSport-u, a to je da su u toku pregovori sa prvim čovekom Megdan organizacije, Aleksom Balaševićem, oko potpisivanja ugovora kojim bi crnogorski borac postao zaštitno lice trenutno najjače domaće organizacije.

– Vezan sam nekim ugovorom za Megdan i postajem zaštitno lice te organizacije, te neću moći da radim neke druge domaće organizacije niti da javno govorim o njima. Kao što je i kod UFC boraca, kada se potpiše ugovor nema više borbi u Belatoru i ničega drugog, ali zato sam dobro plaćen i meni odgovara.

Neibežna tema bio je i hrvatski borac Luka Jelčić, jedan od onih kolega sa kojim Bakočević ima tradicionalno loš odnos.

– Mi smo imali normalan odnos i onda se desilo da sam u nekoj organizaciji dobio ponudu za borbu protiv njega koju sam prihvatio. Potom sam napisao status da ga poštujem i da je dobar dečko, ali da ćemo se boriti. Njega je to uvredilo. Kao nemoj ti meni da pričaš, ti hoćeš da se mi borimo… Ja vidim da tu nema više tog prijateljskog odnosa, ali nema problema. Do meča nije došlo jer nisu mogli da nas plate, ako se dobro sećam. Dušan Džakić se onda borio sa Ivanom Gluhakom u Zagrebu koji ga je nokautirao, ja sam naravno uskočio u ring i meni Luka Jelčić pokaže srednji prst iz ugla i doziva me, počeo je priču Bakočević o hrvatskom borcu, a ceo intervju sa njim možete pogledati ovde:


(Izvor: YouTube/KNOCKOUT!)