4
The Best Of

FOTO: STARSPORT

FOTO-UBOD: Vođa jedne od grupe Grobara Kimi objavio sliku glave u zavojima (FOTO)

Objavljeno: 15.04.18 u 22:38

Neredi na 157. večitom derbiju brzo su obišli svet, a fudbal su po ko zna koji put gurnuli u drugi plan.

Pravi haos nastao je na zapadnoj tribini kada je došlo do opšte tuče. Letele su stolice i baklje, a eskalaciju nasilja sprečila je policija. Danas se na jednom od instagram profila oglasio vođa jedne od frakcija Grobara Miloš Radisavljević Kimi. On je okačio sliku zavijene glave uz poruku:

– Ovako prolazi pravi Partizanovac, otac malog deteta, koji nije juče jednim pogledom napravio problem, to odgovorno tvrdim, a ne nešto više od toga. Kada ga pitaš kako je i da li ga boli, kaže Dobro sam, nije strašno. E pa strašno je i nećemo dozvoliti da nas gazi niko nedužne – napisao je Kimi.

0
0

4 Komentara

  1. gagi gagiću ako je tebi kimi primer onda si ološ ko i on i svi ti huligani,onoi što vi radite je sramota pa da se dinu pravi navijači vi nebi smeli prići stadionu vi ste ološ muzete klub prodajete narkotike i uništavate decu srbije.srmai se

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo majstore za komentar,dokle god su nam uzor takvi navijaci,nema nista od navijanja!Kao da smo svi ostali glupi i neznamo da navijamo pa takvi olosi moraju da nas vode!Non-stop se ranjavaju,ubijaju,kolju…i oni su sveci a svi ostali,normalni navijaci koji bi da stvarno bodre svoj klub,su budale!Nema nama napredka dok pravda ne uzme stvar u svoje ruke i sve takve „mafijase“ ne strpa tamo gde im je stvarno mesto,iza resetaka i dozivotno zabrani da kroce blizu stadiona i hale!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Treba da ih je sramota sto su coveku razbili glavu moglo je i gore da bude pozdrav za mog brata kimija od gagija iz Novog Sada nedaj se brate moj

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter