0
Ostali sportovi

FOTO: Kajak savez Srbije

KAJAK: Finale na Adi u subotu

Objavljeno: 13.04.18 u 18:00

Na Adi Ciganliji su održane kvalifikaciione trke Kupa Srbije za 2018. godinu. Na vodi su bili jednosedaši u kategoriji kadeta, juniora i seniora iz 20 srpskih klubova.

U subotu su na programu finalne trke. Za seniore je to prva izborna kontrola za mesto u reprezentaciji, u disciplinama jednoseda. Pobednici će biti na korak od najboljeg tima dok će drugoplasirani šansu tražiti kroz direktene duele naredne nedelje.

Kod dama, u olimpijskoj disciplini K-1 200 na startnu liniju izlaze sestre Olivera i Nikolina Moldovan, Milica Starović, Biljana Relić, Marija Dostanić… Na istoj deonici, u konkurenciji muškaraca, šansu traže reprezentativci Marko Novaković, Nebojša Grujić, Marko Dragosavljević, Vladimir Torubarov, pa mladi Strahinja Stefanović… Dame finale veslaju od 15.30, muškarci od 15.40 časova.

Na 1.000 metara klasu su potvrdili najuspešniji srpski sportisti u 2017. Marko Tomićević i Milenko Zorić, svako u svojoj kvalifikacionoj grupi, a u finalu će im se pridružiti reprezentativci Dragan Hančovski, Simo Boltić…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter