0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Sitiju utešna pobeda, Barsa nastavlja da dominira

Objavljeno: 10.04.18 u 10:16

Dva putnika su na pragu plasmana u polufinale Lige šampiona, a očekuju se dobri mečevi, i da prednost bude dovoljna za revanše u Mančesteru i Rimu. Ove parove smo odabrali za danas:

MANČESTER S. – LIVERPUL 1 (1.50)

Tri gola zalihe imaju gosti, ali je jasno da ekipa Pepa Gvardiole neće odustati od ofanzive protiv velikog rivala i učiniće sve da dođu bar do utešne pobede nad četom Jirgena Klopa.

ROMA – BARSELONA 2 (1.70)

Nema dileme da Katalonci nikada ne žele da kalkulišu i dolaze u Rim da pokušaju da ostvare novu pobedu, a domaćin se nalzi u padu forme tako da nema adute da se suprotstavi favoritu.

BOLTON – MILVOL 2 (1.95)

Bez obzira što je domaćin prvi iznad crte u borbi za opstanak, dok rival iz Pekama juri baraž i igra odlično u prethodnih mesec dana tako da su u blagoj prednosti.

BLEKPUL – NORTEMOTON 3-6 GOLOVA (2.00)

Prava poslastica za golove pošto obe ekipe nisu opterećene mnogo rezultatom u finišu sezone i očekuje se otvorena partija na obe strane uz dobar učinak napadača.

Ukupna kvota na tiketu je 9.94.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter