0
Auto Moto

VALENTINO ROSI KIPI OD BESA: Markez nema mu*a, ne želim ga blizu sebe! Gađa te u noge da ti padneš, a on ne…

Objavljeno: 09.04.18 u 19:25

Popularni ‘doktor’ poludeo je zbog jučerašnjeg sudara sa Markom Markezom i padom, koji je uticao na njegov krajnji plasman.

Na trci Moto GP šampionata u Argentini juče je došlo do nekoliko incidenata koje je izazvao Mark Markez, a jedna od ‘žrtava’ bio je Valentino Rosi koji je, sa razlogom, poludeo.

Markez je udario u Rosija, koji je pao, izleteo sa staze, ali nekako ipak nastavio trku i na kraju je završio na 19. poziciji.

– Radi to svakome, u petak je nešto slično radio Vinjalesu i Doviciozu, uradio je meni tokom trke, išao tako isto na još četvoricu. Namerno to radi, nema tu greške. Gađa te u noge, između noge i motocikla, jer zna da tako neće on pasti, nego će pasti onaj na koga je krenuo – on se nada da će drugi pasti. Ako tako voziš, rizik je preveliki, opasnost velika. Ako tako budu i ostali krenuli da se ponašaju, neće biti dobro, ovo je opasan sport… Može gadno da se završi – izjavio je posle trke Valentino Rosi.

– To je vic, to je pi-ar. Pre svega, on nema m*da sam da dođe kod mene. Kao i uvek, dolazi sa nekim iz Honde, i to pred kamerama što mu je jako važno, jer on ne mari ni za koga, nego samo za sebe. Ne želim da pričam sa njim, ne želim ga blizu sebe, jer znam da to što želi da mi kaže nije iskreno – istakao je popularni ‘doktor’.

A ukoliko Markez to ponovo pokuša, Rosi mu je jasno poručio:

– Nadam se da je dovoljno pametan da to ne uradi ponovo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter