0
Auto Moto

LUDO U MOTO GP: Pobeda Kračloua, Markez udario u Rosija, pa mu je ‘doktor’ objavio rat!

Objavljeno: 08.04.18 u 23:10

Britanski motociklista Kal Kračlou osvojio je Veliku nagradu Argentine, ali je senku na taj trijumf bacio sukob Marka Markeza i Valentina Rosija.

Kralčou, koji vozi za Hondu, do pobede na drugoj trci Moto GP šampionata je došao ispred Francuza Žoana Zarka na Jamahi i Aleksa Rinsa, Španca na Suzukiju.

Trka je bila skraćena za krug što zbog loših vremenskih uslova, što zbog čudnih odluka organizatora, a najveća iznenađenja, ali i uzbuđenja doneli su incidenti u kojima je bio Mark Markez.

Španski vozač Honde je već na startu pogrešio, pa bio kažnjen, zatim iz trke izbacio Aleksa Espargara, a zatim i Valentina Rosija, koji je pao sa motora, izleteo skroz sa staze, a zatim se vratio i završio trku na 19. mestu.

Zbog toga je popularni ‘doktor’ kasnije odbio da se rukuje sa Markezom i sigurno je da nas zato čeka još dosta uzbuđenja u nastavku šampionata.

Naredna trka vozi se 22. aprila za Veliku nagradu SAD, a trenutno je prvi u generalnom plasmanu Kračlou sa 38 poena ispred Andree Dovisioza iz Dukatija (25) i Zarka koji ima 28 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter