0
Ostali sportovi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

HAOS U NJUJORKU: Konor Mekgregor napravio ‘sačekušu’ autobusu sa UFC borcima, ozbiljne povrede i predaja nakon policijske poternice (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.18 u 09:53

Svašta se desilo noćas u Sjedinjenim Američkim Državama.

Tačnije ispred ‘Barklis centra’ u Njujorku.

Nekoliko boraca se sa svojim timovima vraćalo autobusom organizacije UFC iz pomenute dvorane, a nisu ni slutili šta će se tokom te vožnje dogoditi. Irski MMA borac i UFC šampion Konor Mekgregor je kolicima za prtljag gađao autobus i tom prilikom povredio nekoliko osoba, među kojima je bio i koji je dobio posekotine od polomljenog stakla.

Nakon ovih nemilih događaja je pokrenuta potraga za Mekgregorom koji je ubrzo nestao sa lica mesta, a mediji su preneli vest da mu je zabranjen izlazak iz države Njujork. Njemu je pomagao Artem Lobov, takođe MMA borac koji je trebalo da se takmiči na UFC događaju 7. aprila, međutim povučen je sa spiska boraca.

Najgore je prošao Majkl Kijeza koji je od kolica zadobio teške posekotine po licu zbog čega je neizvesno da li će se on boriti za vikend, kao i jedna od najboljih ženskih borkinja, Rouz Namajunas koja bi trebalo da bude među zvezdama večeri, ali se i njeno učešće nakon ovog događaja dovodi u pitanje.

– Ovo je nešto najodvratnije što se dogodilo u istoriji naše kompanije, rekao je predsednik UFC Dena Vajt i uz to dodao da ne želi nikakav posao sa Konorom Mekgregorom, kao i da ga čeka velika kazna.

Povod za ovakav ispad jednog od najpopularnijih MMA boraca ikada je oduzimanje pojasa koji je osvojio 2016. godine, ali ga od tada nijednom nije branio. Te su šansu za osvajanje dobili Habib Nurmagomedov i Maks Holovej. Dodatni motiv je verbalno prepucavanje Mekgregora i Nurmagemedova u poslednje vreme, kao i to što je ruski borac imao skoro fizički okršaj sa Artemom Lobovim, sparing partnerom irskog borca.

(Izvor: YouTube/TMZSports)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter