0
Ostali sportovi

FOTO: VS Srbije

EVROPA KUP: Francuzi potopljeni, protiv Hrvata za finale u Rijeci

Objavljeno: 06.04.18 u 21:04

U 2. kolu B grupe Evropa kupa Srbija je u Rijeci savladala Francusku 13:2 i u borbi za prvo mesto igraće protiv Hrvatske.

Sve je bilo jasno već posle prve četvrtine koju su ‘delfini’ dobili sa 4:1. Francuzi su mišiće pokazali samo u drugoj deonici kada su izvukli 1:1, da bi kasnije bilo 5:0 i 3:0 za četu Dejana Savića.

Naš tim je do pobede vodio mladi Subotić sa tri gola, po dva su postigli Ćuk, Jakšić i Filipović, dok su se u listu strelaca ‘upisali’ još Mandić, Drašović i Lazić.

Srbija u 19 časova u subotu igra protiv domaćina Hrvatske u borbi za prvo mesto na tabeli, a samim tim i veliko finale na debitantskom turniru Evropa kupa.

Srbija – Francuska 13:2 (4:1, 1:1, 5:0, 3:0)

Bazen Zdravko Ćiro Kovačić. Gledalaca 200. Sudije: Gomez (Španija), Ahladotis (Grčka). Igrač više: Srbija 14 (8), Francuska 7(0). Peterci: Francuska 1 (0)

SRBIJA:G.Pijetlović, Mandić 1, V.Rašović, Drašović 1, Ćuk 2, D.Pijetlović 1, Lazić 1, Tomić, Jakšić 2, Filipović 2, Subotić 3, S.Rašović, B.Mitrović. Selektor: Savić.

FRANCUSKA: Garsum Sudaier, Olivon, Vernu, Knas, Deni, Verno, Izdinski 1, Marzuki 1, Dino, Vanpeperstat, Lepont, Fontani. Selektor: Vukanić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter