1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda deklasirala Nais na premijeri

Objavljeno: 02.04.18 u 19:45

Vaterpolisti Crvene zvezde su pobedom startovali u Superligi Srbije u vaterpolu i najavili borbu za titulu sa Partizanom.

Gost crveno-belih bio je Nais, a četa Dejana Savića je slavila rezultatom 14:7. Crvena zvezda je pitanje pobednika rešila u prvom poluvremenu. Prvu četvrtinu su crveno-beli dobili sa 4:1, a drugu sa 5:1 što je na poluvremenu bilo nedostižnih 9:2. U drugom poluvremenu Crvena zvezda je spustila gas, te su gosti iz Niša preostalih 16 minuta odigrali 5:5.

Crvenu zvezdu je do pobede vodio Stojanović sa tri gola, Radović, Njegovan, Toholj, Nikolov i Tanasković su postigli po dva gola, dok se jednom u listu strelaca ‘upisao’ Asanović. Kod Naisa je dva gola postigao Šilj.

U prvom kolu Superlige Srbije Partizan je kao gost bio bolji od Radničkog iz Kragujevca 11:5, dok je Vojvodina savladala Valjevo 11:8. U poslednjoj utakmici u utorak Zemun dočekuje Šabac.

CRVENA ZVEZDA – NAIS 14:7 (4:1,5:1,2:2, 3:3)

Bazen MGM. Sudije: Putniković i Kiš. Igrač više: Crvena zvezda 13 (7), Nais 8 (2). Peterci: Nais 1 (1).

CRVENA ZVEZDA: Todorovski, Tankosić, Radović 2, Bursać, Šuberić, Ilić, Njegovan 2, Toholj 2, Nikolov 2, Tanasković 2, Stojanović 3, Asanović 1, Peković. Trener: Savić.

NAIS: Lazić, Mitrović, Pavičić 1,Ivetić, Dimitrijević, M.Milošević, Đorđević, Đurdjević, Nikolić 1, Šilj 2, Bolović 1, D.Milošević 1, Stojanović, Stanković. Trener: Vasilevski.

0
0

1 Komentara

  1. „Vaterpolisti Crvene zvezde su pobedom startovali u Superligi Srbije u vaterpolu i najavili borbu za titulu sa Partizanom… U drugom poluvremenu Crvena zvezda je spustila gas, te su gosti iz Niša preostalih 16 minuta odigrali 5:5.“ Tim koji na pola utakmice spušta gas sa bilo kakvim rivalom nema šta da traži u borbi za prvo mesto !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter