0
U pripremi

ZBUNJENI ŠEK: Jesu li Bogdan i Bojan Bogdanović blizanci? (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.18 u 20:41

Sinoćni dvoboj između Sakramenta i Indijane obeležila su dvojica Bogdanovića, Bogdan i Bojan koji su bili najistaknutiji pojedinci susreta.

Srpski reorezentativac utakmicu je završio sa 21 poenom, dok je sa njegov hrvatski prezimenjak na drugoj strani ubacio četiri poena više i predvodio Pejserse do pobede rezultatom 106:103.

Iako je NBA liga već dobro upoznala Bogdana Bogdanovića, koji igra odličnu ruki sezonu u Kingsima, Amerikanci očigledno i dalje imaju neke nedoumice u vezi njega i prezimenjaka mu Bojana, koje su često umeli da pomešaju.

Ovoga puta u emisiji „TNT“ pod nazivom „Inside the NBA“ nekadašnja zvezda Lejkersa Šekil O’Nil našao se u maloj nedoumici kada su dva Bogdanovića u pitanju.

Prilikom kostatacije voditelja u studiju da su dva Bogdan i Bojan Bogdanović najbolji strelci svojih ekipa u duelu Sakrametna i Indijane, legendarni Šek se pomalo zbunio priznavši da nije znao da u ligi postoje dva igrača sa tim prezimenom.

Nakon toga usledilo je njegovo pitanje: – Da li su to blizanci?-, da bi mu na kraju oni upućeniji u studiju pojasnili situaciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter