0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Čempionšipu, evo i gde ih vidimo

Objavljeno: 30.03.18 u 10:52

Vraća se klupski fudbal na veliku scenu, a samim tim je i ponuda liste kladionice ‘MaxBet’ mnogo veća, evo predloga za danas.

LIDS – BOLTON GG (1.95)

Katastrofalna forma domaćina nam govori da izbegavamo ‘keca’, a tradicija kaže da su golovi viđeni. Verujemo u po jedan sa obe strane, a kvota je više nego lepa.

MIDLZBRO – VULVS GG (2.10)

Činilo se da su ‘vukovi’ već viđeni u Premijer ligi, ali bi prvenstvo moglo dobro da se zakuva. Vulvs je oslabljen, ne igraju tri standardna prvotimca, sa druge strane Midlzbro juri plej-of. Očekujemo golove sa obe strane.

NORIČ – FULAM GG (1.55)

Ko je gledao meč čete Slaviše Jokanovića protiv KPR-a video je jedno, odbrana belo-crnih je katastrofalna. Sa druge strane Aleksandar Mitrović je u formi karijere, postićiće i on bar jedan gol.

DERBI – SANDERLEND GG (2.05)

Derbi je apsolutni favort, ‘kec’ bi trebalo da bude siguran, ali neće se ‘crne mačke’ predati i krenuti ka trećem rangu takmičenja. Imaju snage za bar jedan pogodak.

Kvota po kladionici ‘MaxBet’ je 13,01.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter