0
Ostali sportovi

SKIJANJE: Nevena Ignjatović slavila u Sloveniji!

Objavljeno: 29.03.18 u 14:50

Najbolja skijašica Srbije, Nevena Ignjatović, pokorila je Krvavice.

Na otvorenom prvenstvu Slovenije u spustu naša reprezentativka je osvojila zlatnu medalju u vremenu 1:48.61, našavši se ispred Austrijanke Magdalene Eger i Nemice An Katrin Mag. Time je Ignjatovićeva nastavila sjajan niz, jer je prethodne nedelje došla do dva zlata na kupu u Sahalinsku, oba u veleslalomu.

– Drago mi je da sam pobedila na državnom prvenstvu Slovenije, s obzirom na to da spust ne vozim toliko često. Uspesi u kontinuitetu mi znače, kako za generalnu poziciju na lestvici, tako i za dodatnu snagu da se spremim za Vojne Igre i trku veleslaloma koja je petog aprila Austriji. Nadam se medalji i tamo – rekla je Nevena.

Poput Rusije, Ignjatovićeva je i Sloveniji mogla da osvoji „duplu krunu“, je sam drugu trku Super veleslaloma bila na vodećoj poziciji.

– Međutim, posle mene, negde oko startnog broja 12 organizatori su otkazali nastup zbog premekanog snega. Generalno ta druga trka velelslaloma je bila kvalitetna, startovale su baš dobre Austrijanke i Nemice i osvojila bih vredne bodove. A bila sam u tom trenutku brza za pola sekunde, što je baš dosta za brze discipline. Šteta je da se otkazala, ali šta je tu je, važno je da se vozi u bezbednim uslovima.

Nevena veruje i da joj sreću na stazi u poslednje vreme donosi još jedna zanimljivost.

– Od kako sam se našla za volanom modela Mokka X, sve mi je krenulo onako kako samo mogu da poželim. Sa ovim automobilom idem na sva takmičenja i gepek je dobro popunjen zlatnim medaljama. Trudiću se da nastavim u ovakvom stilu – zaključuje naša skijašica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter