0
U pripremi

Trener Juventusa Masimilijano Alegri osvojio je nagradu za najboljeg trenera italijanske Serije A za 2017. godinu.

ALEGRI PONOVO NAJBOLJI: Osvojio ‘Zlatnu klupu’, pa poželeo sreću svima, osim…

Objavljeno: 26.03.18 u 15:10

Trener Juventusa Masimilijano Alegri osvojio je nagradu za najboljeg trenera italijanske Serije A za 2017. godinu.

Popularna ‘Zlatna klupa’ pripala je Alegriju po treći put u karijeri, opravdano, budući da je predvodio ‘Staru damu’ do osvajanja šestog uzastopnog ‘Skudeta’ i trećeg vezanog trofeja u Kupu Italije, kao i finala Lige šampiona.

Iza njega su ostali trener Atalante Đanpjero Gasperini i strateg Napolija Maurisio Sari.

– Prvo želim da zahvalim svojim igračima, koji meni i klubu pružaju izuzetno zadovoljstvo. Ovu nagradu posvećujem svom stručnom štabu, ali i klubu koji mi je omogućio da sednem na ovu prestižnu klupu – rekao je Alegri, a zatim se i našalio.

– Želim svim trenerima sreće do kraja sezone… Sariju malo manje – podvukao je Alegri, budući da Juventus ima samo dva boda više od Napolija u trci za ovogodišnji trofej u Seriji A.

Do kraja je ostalo još devet kola, a čeka nas i međusobni okršaj ‘Stare dame’ i Napolitanaca. Takođe, Juventus se u četvrtfinalu Lige šampiona sastaje sa šampionom Evrope, Real Madridom, u reprizi prošlogodišnjeg finala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter