0
Ostali sportovi

KARLSRUE? POKORENO! Soldu ‘zapušena usta’, Radakoviću i Terziću pojasevi – brutalan KO Vasa Bakočevića! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.18 u 22:50

Srpski borci i predstavnici kluba ‘Car Dušan Silni’ se odlično pokazali na MMA turniru u Nemačkoj.

Svoje protivnike su bez puno muke porazili Marko Radaković i Vaso Bakočević, dok je Aleksandar Terzić pobedio sudijskom odlukom.

Ali je Terzić imao itekako nezgodnog i veoma iskusnog protivnika ispred sebe, Brazilca Tobijasa Ubera koji se veoma dobro pokazao, ali nije uspeo da ugrozi pobedu srpskog borca. Sudije su bile jasne i pojas dodelile Aleksandru Terziću koji je postao šampion organizacije iz Karslruea do 66 kilograma.

Pojas u Pančevo nosi i odlični Marko Radaković koji je, nakon dominacije na domaćoj, pokazao isto to i na evropskoj sceni. Za rivala je imao takođe srpskog borca, Miloša Solda a uvertira za duel njih dvojice je bila itekako zanimljiva. Soldo nije dovodio u pitanje svoju pobedu i najavio je da pojas nosi iz Nemačke u svoj Novi Sad, međutim ispostavilo se da će se ipak desiti ono što je popularni ‘Headhunter’ u intervjuu za naš portal izjavio – a to je da pojas ide u Novi Sad, ali krajem aprila kada Radaković tamo odlazi na Megdan 3. Marko Radaković je pobedio već u prvoj rundi kada je Soldo morao da preda.

Svega šest sekundi bilo je dovoljno Bakočeviću da bi porazio Bašira Đirjanova u Karlsrueu. Desni sving crnogorskog Psihopate bio je koban po borca iz Irana koji je pao na samom startu borbe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter