0
Boks

FOTO: Bokserski savez Srbije

SRBI NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Bokseri krenuli u Rumuniju, novčana motivacija za medalje

Objavljeno: 23.03.18 u 12:17

Ove godine se od 24. marta do 2. aprila u rumunskom Živogradu održava boksersko Evropsko prvenstvo za uzrast do 22 godine.

Posle tronedeljnih priprema na Zlatiboru, kao i završnih priprema i sparinga u prestonici Hrvatske, naši predstavnici su krenuli put Rumunije.

Bokserski savez Srbije je svoje najistaknutije članove rešio i da motiviše za osvajanje medalja. Nagrada za osvojenu medalju biće 600.000 dinara kako otkrivaju iz Saveza.

– Momci su u trenažnom procesu od novembra meseca, vrlo su motivisani, a sparinzi sa reprezentacijom Hrvatske bili su finalna faza priprema. Uslovi su po prvi put bili na najvišem nivou, tako da sada mogu da kažem da smo kolega Kostić i ja uradili sve da neko od naših boksera osvoji medalju, dok smo u suprotnom spremni da podnesemo ostavke, kao moralni čin odgovornosti, istakao je Tomislav Antelj, selektor Srbije.

U Živograd su pored selktora Antelja i Kostića, kao i Tubića predvodnika bokserki, krenuli:

Žene:

Anđela Branković – laka kategorija
Sandra Zekić – velter kategorija

Muškarci:

Dušan Janjić – bantam kategorija
Nemanja Gavlirović – laka kategorija
Damjan Grmuša – poluvelter kategorija
Petar Stošić – velter kategorija
Đorđe Bujišić – srednja kategorija
Filip Stanković – poluteška kategorija

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter