0
U pripremi

NOVA ZVEZDA NAD HOLIVUDSKIM NEBOM: Ibrahimović predstavljen u novom klubu- Dragi Los Anđelese, nema na čemu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.18 u 17:25

Jučerašnji dan je nakako iznenadno doneo vest o raskidu saradnje Mančester Junajteda i Zlatana Ibrahimovića, a danas je kontraverzni napadač već predstavljen u novom timu.

Švedski napadač danas je i zvanično postao fudbaler Los Anđeles Galaksija, a njegov dolazak u Ameriku izazvao je ogromnu pažnju kako kod medija tako i kod navijača.

Svi mediji u Kaliforniji danas bruje o dolasku tridesetšestogodišnjeg asa u redove Galaksija, a Ibrahimović se javnosti obratio na sebi svojstven način, poručivši- Dragi Los Anđelese, nema na čemu!

Popularni Ibrakadabra je tako hteo da kaže svojim novim sugrađanima da bi trebalo da budu privilegovani što je došao među njih i što će zaigrati za njihov klub.

– Nakon igranja u Evropi, gde sam osvojio 33 trofeja, igrao u najboljim timovima i sa najboljim igračima na svetu želeo sam da dođem u SAD. Želim da ljudi uživaju u mojoj igri i da imamo dobre rezultate. Odlučio sam da potpišem za Galaksi, jer smatram da je to pravo mesto za mene. Mogu još dosta toga da pružim na terenu, da pomognem ekipi. A Galaksi je najbolji klub u Sjedinjenim Državama. Bez sumnje, rekao je Ibrahimović.

Inače Ibrahimović je sa klubom iz Kalifornije potpisao dvogodišnji ugovor vredan 3.000.000, što je znatno manje od onoga što je zarađivao u Mančesteru.

-Nije u pitanju novac. Zlatan nam je jasno stavio do znanja da je kod nas došao da bi osvojio titulu. Los Anđeles je grad u kome žive zvezde, a Ibra će biti jedna od najsjajnijih koja se pojavila na našem nebu. U bilo kom sportu- rekao je Dan Bekerman presdesnik kluba iz Los Anđelesa.

Ibrahimović bi za novi klub trebao da debituje 31. marta protiv lokalnog rivala Los Anđeles FC-a, novog člana MLS lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter