0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na Srbiju, golovi na Orliće i duel prvaka Evrope i vicešampiona Afrike

Objavljeno: 23.03.18 u 09:55

Bliži nam se vikend te je za razliku od prethodnih dana, ponuda mečeva dosta bogatija.

Mi smo i danas sastavili tiket prema kvotama kladionice ‘MaxBet’, ukoliko odlučite da prepišete – želimo vam puno sreće.

KIPAR – CRNA GORA 2 (2.00)

Dve selekcije koje ne učestvuju na Svetskom prvenstvu u Rusiji ovog leta, ali ukoliko sudimo po kvalitetu, Crnogorci su dosta jači tim. Pogotovo što izabranici Ljubiše Tumbakovića igraju u punom sastavu, uz prve zvezde tima – Stevana Jovetića i Stefana Savića.

PORTUGAL – EGIPAT 3+ (2.10)

Veoma interesantan duel, šampion Evrope i viceprvak Afrike će večeras ukrstiti koplja i ono što mi očekujemo jeste dosta golova. Svakako preko tri.

SRBIJA – MAROKO 1 (1.95)

U Torinu pripremni duel za Mundijal danas igra naša selekcija sa Marokom, a uprkos svim turbulencijama i promenama, počev od selektora, pa sve do kapitena, očekujemo da će naši momci pokazati dobru igru i upisati pobedu u italijanskom gradu.

ARGENTINA – ITALIJA 1 (2.05)

Predlog sa kojim danas najviše rizikujemo, a za one koji to ne bi želeli da rade, predlažemo duplu šansu 1X koja će smanjiti vaš ukupni koeficijent, ali povećati šanse za dobitak. Argentina je favorit, nadamo se da će to i pokazati protiv Italijana.

GIBRALTAR U21 – SRBIJA U21 UG 1P2+ (1.75)

Jedno lako gostovanje za Orliće. Tipujemo na to da će u prvom poluvremenu biti dva ili više pogodaka, jer verujemo da će mlada reprezentacija Srbije od starta krenuti napadački i već tokom prvih 45 minuta utakmice probati da reši kvalifikacioni duel za Evropsko prvenstvo.

Ukupna kvota prema kladionici ‘MaxBet’ jeste 29,38.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter