4
Ostali sportovi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

BIĆE ŽESTOKO: Navijači Zvezde stigli u Kovilovo, ‘vatren doček’ za ekspediciju takozvanog Kosova koju čuva dosta policije (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.18 u 10:40

Danas od 16 časova će kvalifikacioni meč za Evropsko prvenstvo u rukometu igrati Srbija i samoproglašena republika Kosovo.

Dosta bure izazvale su odluke EHF-a koje ćutke sprovodi Rukometni savez Srbije, te je usledila prva veća reakcija.

Veći deo javnosti je isfristriran odlukama Rukometnog saveza Srbije u proteklih par dana i potpuno neverovatnih odluka o zatvaranju kvalifikacionog meča juniorki između Srbije i takozvanog Kosova, a potom i zatvaranja duela za medije i selidbe iz Kragujevca u Kovilovo.

Rukometni savez je potom u saopštenju naveo da nije odgovoran za selidbu iz Kragujevca u Kovilovo, već EHF. Međutim, koja je poenta onda čelnih ljudi našeg rukometa nakod što se čak prešlo i preko toga da srpske rukometašice neće moći da imaju svoja nacionalna obeležja u svojoj državi.

Nezadovoljstvo su na delu pokazali navijači Crvene zvezde koji su otišli u pomenuto mesto kako bi priredili svojevrstan doček delegaciji naše južne pokrajine, uz dobro poznate navijačke pesme o Kosmetu. Uz dosta pirotehnike i srpskih zastava su noćas Delije bile u Kovilovu gde će se danas odigrati pomenuti meč.

(Izvor: YouTube/HOT SPORT) (Izvor: YouTube/HOT SPORT) (Izvor: YouTube/HOT SPORT)

0
0

4 Komentara

  1. Trebalo je prvo da se igra u Kragujevcu,pa kad smo MI KRAGUJEVCANI ustali na NOGE.Pomerili ste utakmicu,ali hvala Bogu i tamo ima casnih Srba.Kosovo ovde nece IGRATI!

    0
    0
    Odgovori
  2. Подршка Делијама од Гробара!!! КосМет је Србија!!!!! Само храбро!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter