0
Ostali sportovi

SVETSKA LIGA: ‘Delfini’ vladali pet godina, a sada po svemu sudeći neće na završni turnir!

Objavljeno: 20.03.18 u 19:56

U grupnoj fazi kvalifikacija za Svetsku ligu Srbija je poražena od Crne Gore u Podgorici 11:8 (3:2, 4:2, 1:1, 2:3).

Podmlađena Srbija, predvođena pomoćnim trenerom Urošem Stevanovićem, a ne Dejanom Savićem, poražena je od Crne Gore sa 11:8 i sada je samo čudo može odvesti na finalni turnir Svetske lige.

Naime, ‘delfini’ su porazom u Podgorici završili prvu fazu takmičenja sa devet osvojenih bodova, tri više od drugoplasirane Crne Gore, ali je južnim susedima ostao još jedan meč 10. aprila protiv Rumunije u gostima. Ako ‘ajkule’ pobede sa više od pet golova razlike kao prvoplasirana ekipa grupe idu na završni turnir, dok će Srbija posle pet vezanih titula ostati bez trofeja.

Podmlađeni tim Srbije je skoro sve vreme u Podgorici jurio prednost Crne Gore. Tri minuta pre kraja bilo je 9:8 za protivnika, a Ukropina i Brguljan su rešili pitanje pobednika – 11:8.

Kod Crnogoraca su najefikasniji bili Ukropina i Brguljan sa po tri gola, a strelci za Srbiju bili su Mandić dva, Subotić, Jakšić, Lazić dva, Mitrović i Strahinja Rašović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter