0
Odbojka

ODBOJKA, PLEJ-OF: Vojvodina srušila Crvenu zvezdu! Novi Pazar krupnim koracima ide ka finalu

Objavljeno: 19.03.18 u 21:15

Odbojkaši Vojvodine i Novog Pazara na korak su od finala plej-ofa, pošto su poveli u polufinalnim serijama protiv Crvene zvezde, odnosno, Spartaka iz Subotice.

Nakon što je izgubila ‘brejk’, Vojvodina je vratila prednost domaćeg terena protiv Crvene zvezde, jer ju je savladala na Banjici u trećoj utakmici polufinalne serije.

Pobeda je ostvarena u četiri seta sa 3:1 – 25:21, 27:25, 19:25, 25:20 i u narednoj utakmici u Beogradu u četvrtak će imati prvu meč loptu za finale. Ukoliko tu ne trijumfuju, ‘lale’ će drugu šansu imati u petom meču u Novom Sadu sledeće nedelje.

U drugom polufinalu Novi Pazar je savladao Spartak na svom terenu u drugoj utakmici ovih rivala i tako poveo sa 2:0 u setovima. Rezultat današnjeg meča bio je 3:0 – 25:22, 25:13, 25:20.

Novi Pazar bi plasman u finale mogao da ostvari već u petak, kada će u trećem meču ove serije gostovati ‘golubovima’ u Subotici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter