0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘HotSport kečevi dana’ – tu je i Crvena zvezda

Objavljeno: 15.03.18 u 09:55

Slede putnici za završnicu Lige Evrope, a pojedini revanši su samo formalnost i za danas smo se odlučili za miks sa košarkom i mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

BILBAO – MARSEJ 1 (2.35)

Španci se neće lako predati pored činjenice da imaju dva gola minusa i pred svojim navijačima napašće rivala, koji će pokušati da postigne pogodak i privede posao kraju mada su crveno-beli u dobrom tonusu.

LION – CSKA MOSKVA 1 (1.70)

Rusi imaju gol minusa iz Moskve, ali dolaze da pokušaju da pomrse račune domaćinu koji je u usponu forme i neće taktizirati već pokušati da ponovo upiše trijumf.

GORICA – ALUMINIJ 1 (1.80)

Kolo se zatvara megdanom dve ekipe koje imaju jasne planove, a kvalitet je na strani domaćina, koji treba sa upisivanjem tri boda da opravda ulogu blagog favorita.

CRVENA ZVEZDA – VALENSIJA 1 (1.58)

Pobeda nad Špancima bila bi najlepša uvertira domaćina pred start plej-ofa ABA Lige i prvog megdana protiv Mornara, a očekuje se da posle Unikahe padne jos jedna ekipa sa Pirinejskog poluostrva.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 11.36.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter