0
Ostali sportovi

FOTO: Partizan VK

LIGA ŠAMPIONA: Partizan i dalje ne zna za pobedu, Hanover odneo ceo plen sa ‘Banjice’

Objavljeno: 14.03.18 u 20:56

Vaterpolisti Partizana doživeli su i deseti poraz u isto toliko utakmica Lige šampiona, pošto su večeras na svom plivalištu izgubili od Hanovera rezultatom 15:11.

Nakon dobrog otvaranja utakmice i vođstva od 3:1 nakon prve deonice, naredne dve četvrtine u potpunosti su pripale nemačkom sastavu, koji je u narednih 16 minuta napravio ljučnu razliku i u poslednji kvartal ušao sa prednošću od 11:7.

Ovo je jednostavno bila prevelika prednost za goste, koji su utakmicu sigurno priveli kraju i upisali svoj treći trijumf u grupi A.

Kod Partizana dvostruki strelci bili su Lazić, Manojlović, Radanović i Radonjić, po jedan gol dodali su Kasum, Janković i Vučinić. Kod pobednika najistaknutiji su bili Brguljan sa četiri pogotka, odnosno Aleksandar Radović sa tri gola.

U narednom kolu nejelitnijeg evropskog takmičenja Partizan će dočekati lidera grupe Olimpijakos, a ovaj susret je na programu 31. marta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter