0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Barselona pobeđuje Čelsi, Vojvodina slavi protiv Lučanaca

Objavljeno: 14.03.18 u 10:41

Sledi rasplet za još dva putnika u četvrtfinale Lige šampiona, a pored Bajerna očekuje se i Barsa, a mi smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘MaxBet’.

BEŠIKTAŠ – BAJERN 2 (1.60)

Bez obzira što su u Minhenu stigli do pet golova prednosti Nemci će pokazati svoju moć i u revanšu i pokušati da ostvare novu pobedu protiv domaćina, koji je izgleda u padu forme.

BARSELONA – ČELSI 1 (1.55)

Znali su Englezi predvođeni Murinjom da eliminišu velikog giganta, ali večeras je sve na strani ekipe Mesija, koja će svakako juriti pobedu za overu plasmana u naredno kolo bez kalkulacija.

M. SITI 19 – LIVERPUL 19 1 (1.95)

Naslednici se u svojoj Ligi šampiona bore za primat, a prema procenama „građani“ imaju veće šanse od komšija i očekuje se zanimljiva predstava dve talentovane generacije.

VOJVODINA – MLADOST (L) 1 (1.45)

Drugi put za tri dana zadatak Vojvodine je da pobedi ekipu iz Lučana i svakako da trener Ilija Stolica želi da se njegova ekipa plasira među četiri tima.

Ukupna kvota po kladionici „MaxBet“ je 7.01.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter