0
Ostali sportovi

EHF NEDELJA: Evo tima za dvoboj sa Šveđankama

Objavljeno: 13.03.18 u 22:12

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, Ljubomir Obradović, objavio je spisak igračica na koje računa u predstojećoj EHF nedelji, u okviru koje će biti odigrane dve utakmice sa selekcijom Švedske, i to u trećem i četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Naše rukometašice će se okupiti u Beogradu 19. marta u prepodnevnim satima, a potom im sledi put u Niš, gde će sprovesti pripreme do 21. dana ovog meseca. Sa Šveđankama je prvi meč na programu upravo 21. i to od 18 sati u „Čairu“, a drugi duel u švedskom Skovdeu igraće se 24. marta od 16 sati.

Obradović je pozvao sledeće rukometašice:

Golmani: Katarina Tomašević – Dunajvaroš (Mađarska), Marija Čolić – Nica (Francuska),

Leva krila: Sanja Radosavljević – Vac (Mađarska), Dijana Radojević – Ankara Jenimahale (Turska)

Pivoti: Dragana Cvijić – Vardar (Makedonija), Slađana Pop-Lazić – Brest (Francuska)

Desna krila: Katarina Krpež-Šlezak – Erd (Mađarska), Željka Nikolić – Munisipal Krajova (Rumunija)

Bekovi: Jovana Stoiljković – Brest (Francuska), Marija Obradović – Tus Mecingen (Nemačka), Andrea Lekić – Vardar (Makedonija), Tamara Radojević – Kišvardai (Mađarska), Jelena Lavko – Alba Fehervar (Mađarska), Marina Dmitrović – Kišvardai (Mađarska), Katarina Stošić – Avr (Francuska) i Dijana Števin – Seles Sur Bel (Francuska).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter