2
Odbojka

ŠTA ĆE NAVIJAČI REĆI: Bomba – trener Crvene zvezde preuzeo Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 11.03.18 u 11:38

A prva izjava nakon ovog poteza će oduševiti one neostrašćene navijače jednog i drugog kluba.

Ne treba pričati o tome koliko je rivalstvo u Srbiji između Crvene zvezde i Partizana.

Ono često zna da preraste i u nešto što nema puno veze sa sportom, ali ne i kada je slučaj u odbojci. Duško Nikolić, najtrofejniji trener Zvezde ikada, svoju trenersku karijeru nastavlja u redovima ‘večitog rivala’.

Nikolić je preuzeo Partizan koji se takmiči u drugom rangu i bori za povratak u elitu. Posle osvajanja dve triple krune sa Zvezdom, Duško Nikolić je preuzeo crno-bele koji su trenutno drugoplasirani u nižem rangu.

– Mi smo normalan svet, na sve to gledamo prirodno, kod nas nema ostrašćenosti, prejakih emocija, to su i klubovi koji su uvek jedan drugom pomagali u teškim situacijama. Pre nego što sam preuzeo Partizan, otišao sam u Crvenu zvezdu da ih obavestim, a oni su mi rekli: ‘Samo napred, guraj’. Imam prijatelje u oba kluba, rekao je za ‘Novosti’ Nikolić.

Oni upućeniji u domaća odbojkaška dešavanja znaju da je pomenuti trener u svojoj igračkoj karijeri sa velikim uspehom nastupao za Partizan, da bi pred kraj karijere obukao i dres Crvene zvezde.

FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter