0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Četiri fiksa i golovi na Signal Iduna parku

Objavljeno: 11.03.18 u 10:18

Još jedna nedelja je na zalasku, a ova će proći uz veliki broj fudbalskih utakmica.

Gotovo da se većina mečeva u svim velikim ligama igra danas, a mi smo odabrali pet utakmica po kvotama kladionice MaxBet.

ATLETIKO MADRID – SELTA 2 (1.40)

Jorgandžije su apsolutni favoriti za meč sa timom iz Viga. Nakon tesnog poraza od Barselone u proteklom kolu, Madriđani moraju da se vrate na pobednički kolosek kako bi održali bodovnu prednost u odnosu na trećeplasirani Real koji je sinoć savladao Eibar i približio se Atletiku na četiri boda.

FIORENTINA – BENEVENTO 1 (1.35)

Jedan vrlo emotivan meč čeka Violu, prvi put bez vođe, kapitena Davidea Astorija. Fiorentina je svakako veliki favorit, a igrači tog kluba već ovog vikenda žele pobedu da posvete svom tragično preminulom saigraču.

ĐENOVA – MILAN 2 (2.30)

Najveći koeficijent na današnjem tiketu. Verujemo u rosonere koji su u seriji od tri trijumda. Đenaro Gatuzo je trgao igrače Milana, te se očekuje još jedna borbena partija u borbi za pozicije koje vode u evropska takmičenja.

BORUSIJA DORTMUND – AJNTRAHT FRANKFURT GG (1.75)

Sasvim sigurno derbi meč 26. kola Bundeslige. Duel dva tima sa istim brojem bodova na tabeli, po 42. Zbog bolje gol razlike su Milioneri jedno mesto iznad na tabeli, četvrtoplasirani, ali bi poredak već od večeras mogao biti drugačiji. Videćemo, mi očekujemo barem po gol na obe strane.

BORNMUT – TOTENHEM 2 (1.55)

Juventus je izašao kao bolji iz dvomeča sa engleskim timom u Ligi šampiona, tako da Totenhem sada može da se fokusira na Premijer ligu kako bi i sledeće sezone mogao da igra najveće evropsko takmičenje. Iako je razlika između šestoplasiranog Arsenala i Totenhema velika, za petama ovoj ekipi je Čelsi koji je konačno slavio nakon dva vezana poraza, te bi eventualnim kiksom danas protiv Bornmuta, Totenhem stvorio situaciju da u sledećem kolu ispusti četvrtu poziciju, jer će se igrati derbi Čelsi – Totenhem.

Ukupan koeficijent prema kladionici MaxBet jeste 11.79.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter